Termékeink & rendelés

Weboldalunkon lehetősége van termékeinket online előrendelni.

Art of desserts

Büszkék vagyunk arra, hogy prémium desszertjeink saját receptjeink alapján, saját műhelyünkben a legkiválóbb alapanyagokból készülnek. Tortáink és desszertjeink megalkotásában részt vett Palágyi Eszter Michelin-csillagos Chef is. A desszertművészet legizgalmasabb textúráival és ízeivel dolgozunk, megteremtve így a vizuális- és ízélmény mellett az utánozhatatlan Nour pillanatokat is.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt.
Desszertjeink a legújabb trendeknek megfelelően, modern technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek.
Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Bővebben

Hédoniste

A HÓNAP DESSZERTJE
Hédoniste
Puha piskótán, ropogós, málnás krokant. Lágy pisztácia krémganázs fehércsokival gazdagítva. Középen pörkölt pisztáciából készült folyós praliné réteg teszi igazán különlegessé a desszertet.
Megnézem

Rólunk mondták

2023. 07. 31.
Rólunk mondták: Forbes Magazin

Mérföldkő: Kecskés Alexandra alapító és a Nour sztorija a Forbes magazinban!

2023. 07. 31.
Rólunk mondták: Carrie Magazin
„Gyerekkorom óta szenvedélyesen rajongok a desszertekért, én vagyok az, aki előbb hosszú percekig csodál minden édességet és csak utána kóstol bele – mondja Alexandra.
Fiatal felnőttként sok helyen jártam a világban és mindenhol ugyanazt kerestem: élményt és tapasztalatot a desszertekről, amit aztán hazahozhatok. Rendszeresen utazom Franciaországba inspirálódni, az egyik kedvenc városom Párizs, ahova idén is ellátogattam és elszántan kutattam a tökéletes macaronok és desszertek után. Volt olyan nap, amikor nyolc cukrászdában is megfordultam – a város lenyűgöző szépsége mellett engem a francia desszertköltemények kápráztatnak el. El lehet képzelni, hogy mennyi finomság és alapanyag lapult a bőröndömben hazafelé!”
2023. 07. 28.
Rólunk mondták: Street Kitchen

Ellátogattak a Nourba a Street Kitchen fekete öves tesztelői és nem féltek végigkóstolni új desszertkollekciónkat, illetve szarvasgombás tortánkat.

signature edition
A Nour Signature tortája a desszertművészet és a Nour luxus desszert szalon méltó képviselője. Megálmodója Palágyi Eszter, Michelin-csillagos Chef, aki a tortát a tulajdonos kedvenc ízeiből alkotta meg – ellenállhatatlan csokoládét, izgalmas sós karamellát és ínycsiklandó földimogyorót használt. És még valamit, amit nem árulunk el, de azt megígérhetjük, hogy „kirobbanó” élmény lesz!